Tulajdonos szavai

1986-ban Nyeste László indított sírköves vállalkozást, mely mára Mezőkövesd és térségének, legmeghatározóbb kőfeldolgozó üzemévé vált.

A Zsórykő, Mezőkövesd és vonzáskörzetének egyik legmeghatározóbb sírkő készítő vállalkozása. Jómagam Nyeste László közel 40 éve tevékenykedem a sírkőszakmában, profilunk főként gránit sírkő, urnafal és kripta készítés, de rövid határidővel vállalunk ablakpárkány, konyhai munkalap, kémény fedkő és egyéb más gránit alapanyagú bérmunkát is. 

Síremlékeinket illetően, szeretjük mi magunk végezni az egész munkafolyamatot, csakis kiváló minőségű alapanyagokból. Arra törekszünk, hogy termékeik minden elemét mi magunk állítsuk elő, ezáltal is fejlesszük szakembereink kőfaragó képességét és a Magyar gazdaságot.  Munkáikra garanciát is vállalunk.

Mindemellett az emberek igényeihez igazodva, néhány éve kedvező árú import sírkő forgalmazása is felkerült portfóliónkba. Muszáj volt.

Abban az esetben sincs probléma, ha Ön Magyarország más pontján lakik, vagy a telepítés helye nem Mezőkövesden található. A Zsórykő távolabbi munkákat is vállal, több sírkövet telepítettünk már Budapestre, ablakpárkányaink és munkalapjaink pedig az egész országban megtalálhatóak.

Kollégáim nem fogyasztanak alkoholt és nem dohányoznak a sírkertben, a munkálatok során esetlegesen keletkezett hulladékokat minden esetben elszállítják. A megrendelőre és hozzátartozóira szégyent soha nem hoznak.

Köszönöm, hogy elolvasta.