Köszönjük hogy oldalunkra látogatott
Lentebb olvasva, megismerheti vállalkozásunkat

Történelem

Zsórykő gránit feldolgozó üzem és gránit síremlék kereskedés

Cégünk elhelyezkedése, neve, háttere sokaknak ismerősen csenghet a kőfaragó szakmán belül Mezőkövesden és Egerben. Büszkén állítjuk, hogy csaknem 40 éves működésünk alatt rengeteget dolgoztunk, változtunk, fejlődtünk. Kezdetben kevés szerszámmal, speciális kőfeldolgozó felszerelések nélkül, de annál nagyobb szeretettel a szakma iránt indítottuk vállalkozásunkat egy garázsból. A kezdeti nehézségek leküzdését követően, cégünk egyre inkább gyarapodott és növekedett. A kezdetekben az összes sírköves vállalkozáshoz hasonlóan mi is műkő sírkő gyártásával és kiegészítő termékként a terméskövek értékesítésével alapoztuk meg helyünket a piacon. A sikereket követően telephelyünket 2004-ben egy korszerűbb létesítményre cseréltük, ahol a legmodernebb technológiának köszönhetően megkezdtük saját gyártású gránit síremlékeink forgalmazását. 

Arculatváltás

Sírkövek gyártása mellett  gránitasztal és  terméskő értékesítésével is foglalkozunk Mezőkövesden. Legyen szó kerti díszkövekről, sziklakerti kövekről, járófelületi, vagy falburkolati terméskövekről.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolidabb jövedelmű érdeklődőink is elfogadható árajánlatot kapjanak, és méltó síremléket állíttathassanak elhunyt hozzátartozójuknak. Áraink képzésekor számolunk a pénztárcabarát megoldásokkal amennyiben ez az elsődleges szempont a megrendelőnknek.

Arculatváltásunk (régen Nyeste és Fiai) fő oka a felzárkózás, korszerűsítés volt. A Zsórykő-t továbbra is a sírkőpiacon aktívan tevékenykedő Nyeste László és családja irányítja és működteti, mára 3 generáció bevonásával.

Vállalkozásunk nem összekeverendő a hasonló családnév alatt Mezőkövesden működő másik sírköves vállalkozással!

Ajánlat

Megrendelést követően igyekszünk gyors határidőkkel dolgozni. Rendelkezünk minden temetői engedéllyel, így a helyszíni alap, kriptakészítést és a kihelyezést is mi végezzük. Kapcsolatfelvétel gyorsítása érdekében kérje, ingyenes kiszállásunkat, amennyiben nem tud eljönni telephelyünkre.

Korszerű gépparkunknak és partnerhálózatunknak köszönhetően minden egyedi speciális igényt teljesíteni tudunk. Legyen szó portré készítésről, homokfúvásról, gravírozásról, ablakpárkány készítésről, konyhapult készítésről, vagy különleges faragásról. A mai napig csakis a legkiválóbb alapanyagokat használjuk. legyen szó síremlék készítésről, síremlék tisztításról, síremlék szétszedésről, sírkő bontásról, síremlék szállításról, bármiféle sírkő munkáról, bérmunkáról.

A Zsórykő Mezőkövesd kőfeldolgozó szolgáltatások mellett, teljeskörű urnafal és épületburkolati kivitelezést is vállal. Országos kiszállással.

Ismerjen meg minket

Nyeste László

A tulajdonos, Nyeste László. Jó döntései és kitartó munkája révén jött létre a Zsórykő. Nagy valószínűséggel vele fognak találkozni az online rendelés megerősítése után. Munkája főként a rendelésfelvétel és az időpont egyeztetés, de a síremlékek kihelyezésénél és átadásánál is jelen van.

Nyeste József

József feladata a logisztika és a beszerzés. Munkájával gördülékennyé teszi a termelést és a kiszállítást. Terméskő és tűzifapiacon hozott remek döntései nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ma is aktívan jelen legyünk a kőpiacon.

Ifj. Nyeste László

László vállalkozásunk legkiválóbb kőfaragó szakembere. Munkája a termelés megszervezése és a speciális kőfaragó munkák kivitelezése. Az ő keze munkája által jöttek létre Mezőkövesd legszebb síremlék fejkövei.

Korpás Norbert

Norbert felel a vállalkozásfejlesztésért és a marketingért.