Sajnos nem kezdhetjük a munkát már másnap.

Mindenki azt szeretné, hogy a temetést követően a gránit síremlék minél hamarabb helyére kerüljön és a sír környéke is rendezetten nézzen ki. Ebben az esetben viszont a családtagokat, rokonokat inkább türelemre intjük, mégpedig a gránit síremlék és a helyszíni alap tartóssága érdekében.

A gránit síremléket már  2-3 hónap után is fel lehet állítani, kérdéses viszont, hogy mennyire állja majd ki az idők próbáját. A “friss” sír minden esetben süllyedni és tömörülni fog, így, ha a helys

zíni alapot túl hamar készítjük el a sír meg fog süllyedni. Ez elkerülhetetlen korai kivitelezés esetén.

Ezért szoktuk javasolni a családtagoknak, hogy fordítsanak nagyobb időt a síremlék kiválasztására és megrendelésére, mert a kivitelezést fölösleges sürgetni.

A Zsórykő rendelkezik eszközökkel, melyek képesek felgyorsítani a talaj tömörödését. Viszont mindenképp a természetes tömörülés a legbiztonságosabb.

sírkő mezőkövesd

Korpás Norbert

Írta: Korpás Norbert

Zsórykő Mezőkövesd
Síremlékek, sírkövek, urnafalak, fejkövek, fedlapok, kripták, burkolatok készítése Mezőkövesdre.
Felirat készítés, Aranyozás, Festés, Betűvésés, Homokfúvás, Síremlékekre, Emléktáblákra, Emlékművekre és bármilyen sima kőfelületre
Síremlékek, sírkövek, fedlapok, kripták, burkolatok felújítása. Régi síremlékek, sírkövek, kripták felújítása, sírkövek helyreállítása, urnafal felújítás kedvező áron a Zsórykőtől, sírkő Mezőkövesd.
Síremlékek, sírkövek, fejkövek, fedlapok, kripták, burkolatok lebontása, tisztítása, felújítása, áthelyezése.
Egyéb kő termékek, cégtáblák, emléktáblák, szobrok, díszek készítését vállaljuk kedvező áron, nem csak Mezőkövesdre.
Kérjen ajánlatot a 06-30-501-7903-s telefonszámon vagy online és kapjon meg minden fontos információt a személyes találkozóig.

Mentés

Mentés